БЕР
П'ятниця
29
11:05

​В Житомирському районі ймовірно через пічне опалення ледь не згорів житловий будинок

21 жовтня о 23:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на території Давидівського дачного масиву Житомирського району. Виявив пожежу господар через деякий час після того, як розтопив піч.

На момент прибуття двох пожежних підрозділів вогнем була охоплена покрівля прибудови до будинку, що використовувалася як лазня. Крім того, вогонь уже частково поширився на покрівлю самої оселі. Загальна площа пожежі склала близько 40 кв.м.


Одне відділення вогнеборців приступило до гасіння пожежі, а інше забезпечувало безперебійну подачу води. Зусиллями рятувальників о 00:30 пожежу локалізовано та о 03:45 ліквідовано. Бійцям ДСНС також вдалося запобігти розповсюдженню полум’я всередину житлової частини будинку. Вогонь встиг знищити 50 кв.м даху прибудови та 12 кв.м даху будинку.


За попередньою інформацією, загоряння сталося через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення, розташованого в лазні. Однак остаточні обставини події встановлять фахівці.

Вчора

Сторінки:
Нагору