КВІ
П'ятниця
19
18:18

​В Житомирському районі у згорілому будинку виявили тіло чоловіка

26 жовтня о 18:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в с. Соловіївка Брусилівської територіальної громади Житомирського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що осередок загоряння знаходиться в одній із житлових кімнат оселі. Через пізнє виявлення пожежі та відповідно сповіщення, вогонь повністю поширився по приміщенням житла, на дерев’яне перекриття та шиферну покрівлю. Існувала загроза перекидання полум’я на розташовану поруч господарську будівлю. Зважаючи на зазначене, керівник гасіння пожежі залучив на допомогою додаткові сили та засоби.


О 19:15 пожежу локалізовано та о 22:15 – ліквідовано. Під час ліквідації загоряння на підлозі однієї з кімнат рятувальники виявили тіло 61-річного сина власника без ознак життя. Вдалося запобігти перекиданню полум’я на розташовану поруч будівлю. На гасіння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Упродовж процесу гасіння рятувальники здійснили 6 підвозів води з річки, що знаходиться на відстані біля 7 км.


Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутового приладу. Загиблий використовував саморобну електроплитку, що стояла на дерев’яному столі та під стіною з дерев’яною прикрасою, що ймовірно і зайнялися від неї.


Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Вчора

Сторінки:
Нагору