БЕР
Четвер
28
16:04

​В зону АТО волонтери Житомирщини відправили черговий благодійний вантаж

Продукти харчування, пральні порошки та засоби гігієни, овочі та консервацію, пакунки зі смаколиками, кавою, чаєм та інші необхідні на передовій речі - нещодавно доправили на передову з Коростишівського району. Відомий скульптор Віталій Рожик передав гранітну плиту, на якій викарбовано прізвища воїнів, що загинули в зоні АТО, захищаючи наш мир та спокій. Цей пам’ятний знак буде встановлено на Сході.

До допомоги бійцям долучилося багато небайдужих людей Коростишівщини: громадські активісти, представники політичних сил, місцеві підприємці, учні та вчителі навчальних закладів.


Дбають волонтери, щоб бійці у весняну пору отримали і вітаміни. З цією метою працівники Станишівського тепличного господарства виділили 250 кг огірків. Серед продуктів харчування була також і зелена цибуля, що спеціально для воїнів-земляків проростили учні Коростишівської спецшколи-інтернату.


Під час поїздки в зону АТО, волонтери доставили вантаж військовим 30-ої, 72-ої, 95-ої бригад, а також бійцям Правого сектора. Біля пам’ятних знаків загиблих земляків-героїв Сергія Панасюка та Максима Добрянського, що встановлені в селі Мирному, волонтери поставили корзини з квітами.


Приємно, що місцеві жителі шанобливо ставляться до загиблих воїнів. Біля пам’ятних знаків насаджують квіти. Також розповіли волонтерам, що хотіли б зустрітися з мамою Максима Добрянського, адже їм цікаво більше дізнатися про героя.


Підтримувати земляків в АТО волонтери та активісти планують і надалі. Наступну поїздку хочуть організувати на Зелені свята. Тому просять всіх бажаючих та небайдужих людей долучитися до доброї справи.


Александрович Наталія

Сторінки:
Нагору