БЕР
П'ятниця
29
08:05

​Вакцинація від COVID-19: проведено імунізацію медичних працівників у Бердичеві

У Житомирській області триває перший етап вакцинації від COVID-19. Так, 11 березня проведено імунізацію серед медичних працівників КНП ЦПМСД Бердичівської міської ради та КНП “Госпіталь ветеранів війни” Житомирської обласної ради – вакциновано 70 осіб. Усього протягом минулої доби у Житомирській області щеплено 128 чоловік.

“На мою думку, немає такої вакцини, яка б перевищувала ризик захворювання. Це підтверджує статистика. Щойно вакцинувалася й почуваю себе добре”, – зазначила лікар ЛФК КНП ЦПМСД Бердичівської міської ради Тетяна Ліскова.


Сімейний лікар Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №5 Володимир Складанюк підкреслив важливість вакцинування від COVID-19 задля створення колективного імунітету:


“Я щодня приймаю по кілька десятків пацієнтів, хворих на коронавірус. Вакцинуватися обов’язково потрібно для того, щоб запобігти захворюванню на коронавірусну інфекцію або мати можливість перенести це захворювання в легкій формі”.


Головний лікар КНП “Госпіталь ветеранів війни” Житомирської обласної ради Павло Журбенко розповів, що навіть не вагався щодо необхідності вакцинування від коронавірусної інфекції.


“Однозначно вакцинуватися треба. Це наш шлях до повноцінного нормального життя та захист від COVID-19”, – наголосив Павло Журбенко.


Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.


Вчора

Сторінки:
Нагору