БЕР
Четвер
28
19:26

Велике будівництво на Житомирщині: В Олевській громаді буде відремонтовано одну з основних дорожніх артерій області, – Віталій Бунечко

​У Житомирській області в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочали облаштування сучасної дороги, що пролягає до Біотехнологічного ліцею у селі Радовель. Так, триває капітальний ремонт ділянки дороги до станції Пояски, що розташована в Олевській громаді.

«Завдяки програмі Президента «Велике будівництво» ще одна білощебенева дорога у Житомирській області перетвориться найближчим часом на сучасне асфальтове дорожнє покриття. Важливість цього маршруту полягає у тому, що він є основною дорожньою артерією із низкою населених пунктів, в одному з яких знаходиться передовий освітній заклад Житомирської області – біотехнологічний ліцей у селі Радовель. Тож нова дорога забезпечить не лише комфортне пересування територією області, а й зробить легким шлях до нових знань дітям з різних куточків Житомирщини на інших областей України, що навчаються у ліцеї», – повідомив голова облдержадміністрації Віталій Бунечко.

Ремонт дороги передбачає фрезерування існуючого покриття, влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші та влаштування поверхневої обробки. Крім відновлення покриття автошляху у вартість робіт включено нанесення дорожньої розмітки на всій відремонтованій ділянці дороги та заміна дорожніх знаків.


На сьогодні дорожниками вже влаштовано більш ніж 3 кілометри вирівнюючого шару та розпочато процес влаштовується верхнього шару покриття асфальтобетонної суміші. Загалом буде облаштовано понад 7 кілометрів дорожнього покриття.

Нагадаємо, що Віталій Бунечко відвідав спортивні заклади області, які планується реконструювати у 2022 році. А голова Бердичівської РДА Людмила Димидюк оглянула хід виконання капітального ремонту автодороги Андрушівка-Червоне-Закутинці.


Сторінки:
Нагору