БЕР
П'ятниця
29
07:36

​Вибух у морі: Під час купання у Затоці загинув житель Житомирщини. ВІДЕО

У Затоці на Одещині в результаті ігнорування заборони виходити на узбережжя Чорного моря та купатися в водоймі постраждали п’ятеро людей

Трьох громадян дістали без ознак життя, двоє – в лікарні. Поліцейські розпочали провадження за фактом нещасного випадку.


Подія сталася 14 серпня. Слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського районного відділу поліції з’ясувала: декілька людей, що працювали на будівництві, проігнорували обмежувальні загорожі та попереджувальні знаки на пляжі й пішли купатися в море. У воді в результаті вибуху невідомого предмета загинули троє чоловіків віком 25-ти, 32-х та 53-х років із Чернігівської, Запорізької та Житомирської областей.




Тіла двох старших загиблих дістали 14 серпня, молодшого знайшли 15 серпня за допомогою квадрокоптера. Також під час детонування отримали травми 43-річний чоловік з Чернігівщини та 44-річна жінка з Київщини, які перебували поряд на узбережжі.


Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 п.1 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок».


Поліцейські вкотре наголошують: у водоймах Одещини купатися нині небезпечно та заборонено. Пляжі й узбережжя регіону захищені та оснащені вибуховими пристроями.

Вчора

Сторінки:
Нагору