БЕР
Четвер
28
11:49

​Вибух у Житомирі - хлопець спалив себе та автомобіль

У Житомирі у припаркованому авто пролунав вибух. З легковика вискочив хлопець, який був увесь у вогні, та побіг кілька метрів, поки не втратив свідомість. Вибух у спальному районі Житомира пролунав близько сьомої ранку і не на жарт перелякав місцевих мешканців.

Вже за кілька хвилини на місце прибули рятувальники та швидка. Як виявилось, у машині під час пожежі перебував хлопець – дев’ятнадцятирічний Олександр. Як повідомляє Факти, сусіди губляться у здогадах: чому зайнявся легковик, на якому парубок навіть не їздив. Іноді він лише приходив посидіти на самоті в салоні машини. Сам автомобіль майже повністю згорів, його рештки вже прибрали. На асфальті залишилися сліди від пожежі.


Напередодні трагедії постраждалого бачили з каністрами пального. Тож одразу виникли припущення, що стався нещасний випадок.


Але в поліції вже з‘ясували – то була спроба самогубства. Понад дев’яносто відсотків глибоких опіків тіла не лишили хлопцеві шансів на життя. За кілька днів він помер в опіковому відділенні.


– Хлопець намагався вчини самогубство, облив себе та автомобіль легкозаймистою рідиною і підпалив. Незадовго до цього він телефонував рідним і говорив про те, що має намір ось таке вчинити.


Єдиним його поясненням було те, що він має якісь проблеми, – зазначила речниця поліції Житомирщини Алла Ващенко. За фактом смерті розпочали кримінальне провадження і встановлюють всі обставини та причини загибелі юнака.

Вчора

Сторінки:
Нагору