КВІ
Субота
20
14:35

​Від COVID-19 у Житомирі померла працівниця військової частини

У Житомирській міській лікарні №1 від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією, померла працівниця військової частини Збройних Сил України, яка дислокується в Житомирі. Про це повідомляє командування Медичних сил Збройних Сил України.

"Летальний випадок на Житомирщині: померла працівниця Збройних Сил України. Із 24 липня вона перебувала на амбулаторному лікуванні за місцем проживання. Через погіршення стану здоров’я 2 серпня її ушпиталили до інфекційного відділення Житомирської міської лікарні №1. З 3 серпня підключена до апарату штучної вентиляції легень. Зранку 9 серпня вона померла", - йдеться у повідомленні.


За інформацією командування Медичних сил Збройних Сил України, за минулу добу на COVID-19 у Збройних Силах України коронавірус лабораторно підтвердили в 11 військовослужбовців. З них троє лікується на стаціонарі: двоє у Національному Військово-медичному центрі та один – у військовому госпіталі у Десні Чернігівської області. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. На лікуванні вдома перебуває 8 пацієнтів у Київській, Львівській, Закарпатській, Вінницькій та Чернігівській областях.


Загалом, за даними Медичної служби ЗСУ, в Україні на COVID-19, станом на 9-те серпня хворіє 305 військовослужбовців. 681 військовий від початку пандемії одужав, 6 людей померли. На ізоляції перебуває 795 осіб.

Вчора

Сторінки:
Нагору