КВІ
Субота
20
05:18

Відбувся круглий стіл «Розвиток шахів у Житомирі та Житомирській області»

18 лютого 2017 року у приміщенні прес-центру міської ради відбувся круглий стіл «Розвиток шахів у Житомирі та Житомирській області»​.

У засіданні взяли участь начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації Світлана Гресь, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук, голова Федерації шахів Житомирської області Артем Сачук, відомий шахіст, тренер, суддя національної категорії Леонід Новофастовський, модератор - голова правління Фонд громади Житомира Жанна Соловйова.


Світлана Гресь розповіла про підтримку облдержадміністрацією талановитих шахістів та тренерів Житомирської області, ознайомила присутніх з досягненнями шахістів Житомирщини за минулий рік та повідомила про збільшення вдвічі фінансування на шаховий спорт у 2017 році. Світлана Миколаївна детально висвітлила питання призначення стипендій облдержадміністрації для спортсменів, а Артем Сачук повідомив, що на розгляд комісії, яка визначатиме стипендіантів Федерація шахів подала дві кандидатури.


На засіданні також обговорювали проведення у нашому місті фіналу чемпіонату з шахів Украіни, востаннє такий чемпіонат у Житомирі проводився у 1977 році.


Вчора

Сторінки:
Нагору