КВІ
Середа
24
22:09

​Відсьогодні у Житомирській області оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 23 жовтня, було оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Також Комісія розглянула питання щодо обмежень в регіонах з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Новий розподіл набув чинності сьогодні, 26 жовтня.

«Червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено з обмеженнями, передбаченими пунктом 15 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” у Житомирській області:

у містах Бердичів, Коростень та у Бердичівському, Коростенському, Лугинському, Любарському, Черняхівському, Чуднівському районах з наступними обмеженнями:


“Помаранчевий” рівень встановлено у Житомирській області:

у містах Житомир, Малин, Новоград-Волинський та у Андрушівському, Баранівському, Брусилівському, Ємільчинському, Житомирському, Коростишівському, Малинському, Народицькому, Новоград-Волинському, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Пулинському, Радомишльському, Романівському, Ружинському, Хорошівському районах.

Теги: Covid-19

Сторінки:
Нагору