БЕР
Четвер
28
15:00

​Відтепер на Житомирщині є професійний волейбольний клуб

Голова обласної ради Володимир Ширма презентував 3 жовтня у спорткомплексі «Динамо» волейбольний клуб «Житичі», який представлятиме нашу область на всеукраїнському рівні.

Участь у презентації клубу також взяли заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, голова Житомирського обласного відділення НОК України Олександр Оніщук, начальник управління сім'ї, молоді та спорту Світлана Гресь.


Представляючи загалу клуб,Володимир Ширма зазначив: «Хоч команда створена лише три місяці назад, але декілька перемог уже отримала. Наші хлопці стали справжнім відкриттям на VI Всеукраїнському турнірі «Кубок Свободи», присвяченого пам’яті Героїв Небесної Сотні, що проходив у Чернівцях».


Також Володимир Ширма наголосив, що лише спільним зусиллям обласної федерації волейболу, обласної ради, облдержадміністрації створено команду.


У складі команди спортсмени з Житомира, Лугин, Ємільчина, Олевська.


Всі вони є вихованцями наших ДЮСШ з районів і міст. Деякі хлопці професійно грали у складі команд інших міст України та за кордоном. Але тепер вони всі гратимуть у складі волейбольного клубу «Житичі» та представлятимуть на спортивній арені рідну Житомирщину.


Також голова обласної ради анонсував представлення жіночої волейбольної команди. « А в перспективі ми хочемо і вже зараз опрацьовуємо питання створення комунального спортивного інтернату у чи ліцею для обдарованої молоді. Адже для нашої області вкрай важливо, щоб талановиті спортивні кадри зростали і залишались у нас», - сказав Володимир Ширма під час спілкування з пресою.


Зазначимо, що у складі волейбольної команди грають Ігор Завіруха та Олег Антонюк – вихованці Житомирської обласної школи інвалідів Житомирської облради, які вибороли друге місце XXIII Дефлімпійських ігор 2017 року з волейболу у м. Самсун в Туреччині.


За волейбольний клуб «Житичі» грають:

Ігор Завірюха – капітан команди, діагональний

Олег Антонюк – зв’язуючий

Дмитро Кузьменко – ліберо

Ігор Кузенко – догравальник

Володимир Мірчев - догравальник

Іван Черняк – центральний блокуючий

Андрій Король—центральний блокуючий

Дмитро Голуб – догравальник

Артем Омельченко – догравальник

Олександр Кобелянський – діагональник

Сергій Дем’янчук - центральний блокуючий

Костянтин Іваницький - центральний блокуючий

Перший тренер команди - Сергій Терейковський , Вадим Кравченко – тренер. Директор клубу - Олександр Гибало.

Вчора

Сторінки:
Нагору