КВІ
Четвер
25
09:47

​Віктор Градівський долучився до обговорення питання кібергігієни та кіберобізнаності

Сьогодні, 30 червня, в онлайн-форматі відбулася зустріч заступника начальника Житомирської ОВА Віктора Градівського та координатора програми з кібергігієни та кіберобізнаності в Центральному та Західному регіонах України Фонду цивільних досліджень та розвитку США в Україні Вадимом Басистим.

Також участь у зустрічі взяв начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації Житомирської ОВА Костянтин Лопушанський.


«Для Житомирської обласної військової адміністрації надзвичайно актуальним є питання кібербезпеки наших інформаційних ресурсів в умовах повномасштабної війни російської федерації проти України. Адже ворог проти нас використовує не тільки засоби вогневого, а й інформаційного ураження, а тому захист інформаційних систем місцевих військових адміністрацій та територіальних громад області, а особливо об’єктів критичної інфраструктури, які мають доступ до державних реєстрів, що містять інформацію з обмеженим доступом, є надзвичайно важливим», — зазначив Віктор Градівський.


Учасники обговорили заходи, які необхідно вжити для захисту об’єктів критичної інфраструктури в області відповідно до Указу Президента України «Про Стратегію кібербезпеки України на 2021-2025 роки» та Закону України «Про критичну інфраструктуру».


Крім того, під час онлайн-зустрічі йшлося про навчання публічних управлінців Житомирщини відповідним знанням та вмінням у сфері кібербезпеки для застосовування їх у роботі з метою захисту своїх інформаційних систем.


Нагадаємо, що Віктор Градівський розповів журналістам «Союз-TV» про оздоровлення дітей та соціальні виплати на Житомирщині.

Вчора

Сторінки:
Нагору