БЕР
П'ятниця
29
10:05

​Віктор Градівський: Сьогодні у медичних закладах Житомирської області киснем забезпечено близько 90% від загальної кількості ліжок

Про це йшлося сьогодні, 01 лютого, на щотижневому підсумковому брифінгу Житомирської ОДА щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області за участю заступника голови ОДА Віктора Градівського та начальника відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань Департаменту охорони здоров’я ОДА Сергія Березовського.

«Сьогодні кількість ліжок у медичних закладах Житомирської області із кисневим забезпеченням збільшилася та становить 87,6%», — зазначив Віктор Градівський.


У порівнянні зі станом на 25 січня, кількість ліжкомісць із кисневим забезпеченням збільшилася на 60.


Начальник відділу мобілізаційної роботи та спеціальних питань Департаменту охорони здоров’я ОДА Сергій Березовський додав, що сьогодні на стаціонарі перебувають 457 осіб, із них на кисневій підтримці — 183 та під апаратами ШВЛ — 9.


Станом на 31 січня за даними Комунального некомерційного підприємства “Обласний центр громадського здоров’я” Житомирської обласної ради у лікарнях, які внесені до переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, з 2525 ліжок забезпечено киснем 2213. У лікарнях резерву з 161 ліжка, визначеного для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, забезпечено киснем 114 ліжок.

Вчора

Сторінки:
Нагору