КВІ
Субота
20
14:48

Сидір Кізін: Вимагаємо припинити підтримку державного банку РФ за рахунок коштів держбюджету на Житомирщині

​22 грудня 2016 року на сесії Житомирської обласної ради фракція ВО «Свобода» звернулась до Служби безпеки України щодо перевірки обставин відкриття зарплатних проектів працівників Держказначейства та інших держструктур області в «Сбербанку Росії». Звернення свободівців підтримали ще три фракції облради.

22 грудня 2016 року на сесії Житомирської обласної ради фракція ВО «Свобода» звернулась до Служби безпеки України щодо перевірки обставин відкриття зарплатних проектів працівників Держказначейства та інших держструктур області в «Сбербанку Росії». Звернення свободівців підтримали ще три фракції облради.

«Ситуація цікава тим, що чиновники ще за часів Януковича раптом вирішили отримувати заробітну плату саме у цьому державному російському банку. За "збігом обставин" в той час керівником місцевого відділення Сбербанку працював син керманича Держказначейства області пан Чорний. Вже три роки йде російсько-українська війна, а ситуація схоже не зрушилася.

Просимо голову ОДА та начальника управління СБУ в Житомирській області припинити підтримку державного банку РФ за рахунок коштів держбюджету на Житомирщині», – зазначив голова фракції ВО «Свобода» облради Сидір Кізін.

Вчора

Сторінки:
Нагору