КВІ
П'ятниця
19
12:02

​Віталій Бунечко долучився до погашення поштової марки «Українська Мрія»

28 червня, у центральному відділенні «Укрпошти» у Житомирі відбулося урочисте погашення поштової марки «Українська Мрія», в якому взяв участь начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Нова марка – це символ незламності українців та мрій нашого народу. Адже головною мрією кожного є перемога над ворогом, яку українці наближають, працюючи кожен на своєму напрямку. І після того, як ми втілимо в життя цю МРІЮ ми відбудуємо в металі наш найбільший у світі літак, який знову буде сідати на аеродромах всього світу», — зазначив Віталій Бунечко.


Придбати марку, яка випущена тиражем 3 мільйони, можна у відділеннях «Укрпошти» або в онлайн-магазинах. Як і на попередні поштові випуски, будуть діяти обмеження на кількість придбання марки: не більше 2 маркованих аркушів, 5 конвертів, 5 листівок.


«Українська Мрія» — це вже третя марка, презентована «Укрпоштою» з початку повномасштабного вторгнення рф на Україну. Основою ескізів поштової марки «Українська мрія», конвертів, карток та штемпелів став малюнок одинадцятирічної Софії Кравчук із міста Любомль Волинської області.


Нагадаємо, що незабаром АТ “Укрпошта” випустить нову марку під назвою “Доброго вечора, ми з України!”.


Довідково. Марка присвячена флагману української авіації – Ан-225 «Мрія», на рахунку якого рекорди з перевезення максимального комерційного вантажу та найдовшого і найважчого в історії авіації моновантажу, вантажопідйомності.


27 лютого 2022 року на аеродромі «Антонов» у Гостомелі під Києвом російські війська знищили флагман української авіації – Ан-225 «Мрія».

Вчора

Сторінки:
Нагору