БЕР
П'ятниця
29
07:08

​Віталій Бунечко молоді Житомирщини: Сучасні, освічені, мужні та вільні – ви сьогодення України та її майбутнє. ВІДЕО

Сьогодні з нагоди Дня молоді начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко привітав 20 обдарованих молодих людей Житомирщини, які протягом останнього року стали переможцями та лауреатами всеукраїнських конкурсів та чемпіонатів. Кожен із них отримає стипендію голови Житомирської облдержадміністрації.

«Україна вперше відзначає День молоді разом з усім світом. У 2022 році це особливо символічно. Адже зараз ми не маємо жодних сумнівів, що на боці вільної України стоїть саме цивілізований світ, а не прихильники радянської імперії», – сказав Віталій Бунечко.


Житомирщина – це область, третину населення якої складає молодь. Це творчі, спортивні й талановиті люди, готові творити зміни.


«Мені приємно, що навіть зараз, під час повномасштабної війни, ми продовжуємо цю ініціативу, започатковану у мирний час. Адже саме за талановитою молоддю майбутнє України, саме заради ваших перемог і звершень наші захисники зараз боронять незалежність нашої Держави», – наголосив начальник ОВА.


Різноманітність талантів Житомирщини вражає – серед них є молоді науковці, економісти, музиканти, співаки, філологи, спортсмени, й навіть – фахівці з кіберзахисту, військові волонтери та захисники Держави.


«Ворог думав, що війною він роз’єднає Україну. Але сталося навпаки – ми усі згуртувалися, особливо молодь. Сучасні, освічені, мужні та вільні – ви сьогодення України та її майбутнє. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте далекоглядні плани на майбутнє та реалізовуйте їх» – побажав учасникам заходу Віталій Бунечко.

Вчора

Сторінки:
Нагору