КВІ
П'ятниця
19
22:37

​Вітання голови обласної ради Володимира Ширми з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Дорогі жителі Житомирщини! Український народ давно вже оспівав у новорічних щедрівках найголовніше, що кожен із нас хоче побажати один одному у перші дні Нового року. Бо від щирого серця завжди ідуть новорічні віншування, де промовляється, аби сіялося і родило на щастя, на здоров’я, на новий рік, щоб жилося краще ніж торік.

Та зараз нам усім непросто без хвилювання дивитися у рік прийдешній. Адже надто багато викликів попереду, і надто багато сумних подій увійде в історію року, що минає.

Ми прожили надзвичайно складний та напружений 2016 рік. Та я щиро вірю, що за тяжкими і, подекуди, болючими періодами настане мирне та врівноважене життя, що кожен із вас у 2017 році зробить усе заплановане, здійснить свої найзаповітніші мрії.

Головне, дорогі мої земляки, пам’ятати, що Бог посилає нам випробування, аби зробити нас сильнішими та відкрити себе із кращої сторони. Про це нагадує і святий день Різдва Христового. Адже, немає нічого ціннішого за людське життя, і немає нічого у житті радіснішого та щасливішого, від миті народження нового на землі.

Тож нехай для усіх вас Новий 2017 рік буде благодатним. Бажаю щастя вашим рідним та близьким. Нехай наша стійкість та непоборність ознаменуються щедрою винагородою – миром на нашій рідній землі та добробутом у кожній домівці.

З Новим Роком! З Різдвом Христовим!

З щирими та світлими побажаннями гарних свят

голова обласної ради Володимир Ширма

Сторінки:
Нагору