КВІ
Четвер
25
10:11

​Встановлено справжню причину провалля в центрі Житомира

Провалля біля будинку 1 на вулиці Перемоги у Житомирі утворилося через ремонтні роботи на тротуарі. Про це розповів співвласник кафе "Шульц" Євген Яремчук. За його словами, асфальтне покриття у цьому місці відновлюватимуть за гроші підрядника.

Вантажівка, на якій привезли асфальт для ремонту прибудинкової території на вулиці Перемоги, 1, провалилася до приміщення на цокольному поверсі багатоповерхівки. Воно перебуває у власності кафе "Шульц". За словами співвласника закладу харчування Євгена Яремчука, кімнати, у які впала автівка, не використовувалися.


"Там було затікання з асфальтного покриття, і ми винайняли підрядника, який повинен перекласти зверху асфальт, щоб воду відвести, – каже Євген Яремчук. – В процесі роботи підрядника сталася надзвичайна подія. Підрядник за власний кошт найближчим часом все виправить, відновить і поставить стовпчики при в'їзді, аби туди не заїжджали автомобілі".


Станом на 22 червня ремонтні роботи поки не виконують. Місце провалля – огороджене. Керівник міського управління транспорту і зв'язку Костянтин Підпокровний каже, що дозвіл на благоустрій цієї території отримали представники об'єднання співвласників багатоквартирних будинків "Перемога", що обслуговують цей будинок.


"Документація, яку отримало ОСББ на порушення благоустрою, є, – каже Костянтин Підпокровний. – Картка-прив'язка є, дозвільні документи на проведення робіт також. Підрядник спільно з замовником мають усунути це провалля. Замовником і виконавцем робіт була керуюча компанія. Міська рада тільки надала картку на те, що ми дозволяємо порушувати на цій території асфальтобетонне покриття. Бюджетні кошти не витрачалися і комунальні підприємства не задіювали для проведення робіт".


Кореспонденти Суспільного зв'язувалися з керівницею ОСББ "Перемога" Маріанною Табакаєвою. Телефоном жінка сказала, що 26 травня до неї надійшло звернення від власників кафе "Шульц", аби вона подала запит на дозвіл ремонту асфальтного покриття. На камеру говорити про провалля біля будинку на вулиці Перемоги, 1 вона відмовилася.

Вчора

Сторінки:
Нагору