БЕР
Четвер
28
15:39

​В центрі Житомира утворилося стихійне смітєзвалище

У центрі Житомира біля багатоповерхового будинку за адресою вулиця Лятошинського, 18 утворилося стихійне сміттєзвалище, попри те, що поруч стоять контейнери для сміття. Про це Суспільному розповів житомирянин Василь Безносенко. За словами чоловіка, вікна його будинку виходять на стихійне сміттєзвалище, яке з'явилося на цьому місці весною.

"Тут 35 кроків до сміттєвих баків, – каже Василь Безносенко. – Ще з весни за гараж почали викидати сміття, яке приносять і з ринку, і з кафе. Тут також є будівельне сміття і сміття з квартир".


Поблизу сміттєвих баків та стихійного смітника також знаходиться приватний будинок житомирянки Марії Петрівни. Жінка говорить, що часто самостійно викидає кимось залишене сміття у контейнери.


"Люди притягнули це сміття сюди і покинули. Тут вже черви завелися, тому я звідси перетягнула його до смітника", – сказала Марія Петрівна.


Василь Безносенка каже, що особисто поскаржився на смітник в міську раду, але результату це не дало.


"Я звернувся у комунальне підприємство з благоустрою міської ради. Вони записали адресу і сказали, що подивляться та відправлять інспекторів. Минуло понад три тижні, але ніхто нічого не робить", – говорить Василь Безносенко.


Начальник міського управління житлового господарства Андрій Гуменюк каже, що 10 серпня управління взяло його в роботу.


"Є два шляхи вирішення цієї ситуації, перший – ми звертаємося до муніципальної інспекції, вони визначають винуватця, який зробив це звалище, а другий – ми спілкуємося з перевізником, щоб вони швидше його прибрали", – сказав Гуменюк.

Сторінки:
Нагору