КВІ
Четвер
18
11:20

​З 5 червня до 6 червня водоканал призупинить водопостачання у Житомирі

КП «Житомирводоканал» завершив реконструкцію трьох ділянок магістральних трубопроводів міста, завдяки чому вдалося оновити 7 км водогону, яким рухається вода до будинків міста.

На черзі - реконструкція 2,5 км одного із найважливіших трубопроводів, який живить 54% домоволодінь усього міста. Цей трубопровід тягнеться від перехрестя вул. О. Теліги - вул. Каховської вздовж вул. Каховської через дюкерний перехід до пров. 1-ого Короленка, вул. Короленка, пров. 2-ого Колективного, вул. Новосінної.


«Для того, щоб розпочати реконструкцію однієї із найбільш аварійних ділянок водопровідної мережі, нам необхідно провести заміну запірної арматури у двох водопровідних камерах. Провести такі роботи без призупинення водопостачання неможливо», - повідомляють на підприємстві. «Саме тому, задля того, аби реалізувати поставлені завдання, які дозволять реанімувати магістральний трубопровід, змушені призупинити водопостачання з 12:00 5 червня до 20:00 6 червня».


У цей період працівники водоканалу замінять запірну арматуру в 11 водопровідних колодязях за такими адресами:

вул. Домбровського;

перехрестя вул. Болгарської - вул. Східної;

площа Соборна;

перехрестя вул. Б. Тена - вул. Східної;

перехрестя вул. В. Бердичівської - Старого Бульвару;

перехрестя вул. В. Бердичівської - М. Бердичівської;

перехрестя вул. В. Бердичівської - вул. І. Франка;

перехрестя вул. Б. Тена - вул. Хлібної;

перехрестя вул. М. Грушевського - вул. Небесної Сотні;

вул. Чуднівська.


Одразу після проведення робіт із заміни запірної арматури буде відбуватися знезараження та дезінфекція водопровідних мереж, яка триватиме з 20:00 6 червня до 20:00 7 червня. Нагадуємо, що під час проведення промивки вода у кранах абсолютно безпечна для водних процедур, миття посуду, прання та інших господарських цілей, проте її не можна використовувати для приготування їжі.


КП «Житомирводоканал» звертається до мешканців міста із проханням зробити необхідний запас води та з розумінням поставитися до ситуації із тимчасовим призупиненням водопостачання.

Вчора

Сторінки:
Нагору