БЕР
Четвер
28
15:04

​З Житомирщини нелегально вивозять деревину

Уранці 5 квітня поліцейські зупинили для перевірки вантажний автомобіль "DAF", завантажений лісопродукцією. З'ясувалося, що деревина перевозиться без відповідних документів. Триває перевірка.

Про це повідомляють в Нацполіції у Житомирській області. Так, за офіційною інформацією, 5 квітня близько 08:50 працівники сектору реагування патрульної поліції Овруцького відділу зупинили на одній із вулиць райцентру вантажівку "DAF" для перевірки. Огляд показав, що у кузові знаходяться колоди сосни.


Водій транспортного засобу, 48-річний житель Івано-Франківської області, жодних документів, які б підтверджували законність перевезення такого вантажу, не надав. З Житомирщини нелегально вивозять деревинуНацполіція


Відтак поліцейські слідчо-оперативної групи вилучили автомобіль та вантаж. Нині вирішується питання про накладення на них арешту.


Попередня правова кваліфікація події – частина 1 статті 246 Кримінального кодексу України. Законодавством таке правопорушення карається штрафом від 17 000 до 25 500 гривень або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі чи позбавленням волі на строк до 3 років.

Теги: поліція

Вчора

Сторінки:
Нагору