КВІ
Субота
20
14:55

​За добу на Житомирщині двоє пішоходів отримали травми у ДТП: поліція з’ясовує обставини

Дорожньо-транспортні пригоди сталися 29 листопада у темну пору доби. У с. Чижівці Новоград-Волинського району під колеса автомобіля потрапила жителька Брониківської громади. А у с. Зорокові Житомирського району травми у ДТП отримав місцевий житель. Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини подій.

Близько 19:00 до Новоград-Волинського районного відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП. Попередньо, 38-річний житель с. Поліського Коростенського району, керуючи автомобілем «ЗАЗ 1140», здійснив наїзд на пішохода, 42-річну жительку с. Варварівки Брониківської територіальної громади, яка рухалася у попутному напрямку по центральній частині дороги.



Жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайонного ТМО.


До відділу поліції №1 Житомирського райуправління надійшло повідомлення про ДТП у с. Зорокові Оліївської громади. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо, водій автомобіля «ВАЗ-2115», 27-річний місцевий житель, рухаючись вулицею села, вчинив наїзд на чоловіка, який перебував на проїжджій частині.




Унаслідок ДТП пішохід, 32-річний житель с. Зорокова, отримав травми та був ушпиталений до Черняхівської лікарні.


Нині слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення усіх обставин подій.

Вчора

Сторінки:
Нагору