КВІ
Четвер
25
04:19

​За добу поліцейські вилучили наркотики у чотирьох жителів Житомирщини

Такі випадки зареєстровані в обласному центрі та Житомирському районі, а також у м. Коростені. Нині тривають відповідні перевірки, а вилучені речовини будуть направлені на експертні дослідження.

Дільничний офіцер Житомирського районного відділення поліції дізнався від жителів с. Левкова про ймовірне зберігання заборонених речовин їх односельцем. Відтак у рамках розпочатого досудового розслідування поліцейські провели невідкладний обшук за місцем проживання 31-річного чоловіка.


У ході заходів з’ясувалось, що господар зберігає у гаражі пристрій для куріння наркотичних засобів та суху рослинну масу. На горищі будинку поліцейські виявили висушені рослини, зовні схожі на коноплі. За поясненням чоловіка, все це призначалося для його особистого споживання.


Вилучене, загальна маса якого склала майже 0,4 кг, слідчі направлять на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Відповідно до висновків експертів і буде дано остаточну правову кваліфікацію події.


Коростенські поліцейські під час поверхневого огляду виявили у 34-річного місцевого жителя паперовий згорток, в якому були таблетки невідомого походження. Попередньо, чоловік зберігав наркотичний засіб.


У м. Житомирі патрульні поліцейські виявили фольгові згортки з порошкоподібною речовиною у двох жителів обласного центру віком 32 та 33 років. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи поліції. Виявлене вилучили та підготували для направлення на експертне дослідження.


Нагадаємо, що статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України таке правопорушення карається штрафом від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору