КВІ
П'ятниця
19
04:38

​За добу вогнеборцями області ліквідовано дві пожежі в приватних оселях

1 грудня о 18:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Неділище Ємільчинського району. Про це рятувальників сповістили сусіди, які побачили вогонь, що вже повністю охопив дах будівлі.

З’ясувалось, що осередок загоряння знаходився у місці проходження димаря пічного опалення через перекриття горища. Через пізній виклик полум’я встигло охопити будинок по всій його площі. Існувала загроза розповсюдження пожежі на розташовану неподалік господарчу споруду.


О 19:05 пожежу локалізовано та о 21:30 – ліквідовано. Вогнем знищено будинок. Загиблих та травмованих не має. Господарча будівля залишилася неушкодженою.


До ліквідації загоряння залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки.


Того ж дня, о 23:30 чергове відділення малинських рятувальників ліквідувало пожежу в цегляному житловому будинку в м. Малин. Там вогонь встиг знищити лише 1 кв.м перестінку біля груби.


Попередні причини обох пожеж – порушення правил пожежної безпеки при встановленні експлуатації пічного опалення. Наразі усі обставини надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Вчора

Сторінки:
Нагору