КВІ
Четвер
18
23:51

​За домашню тиранію жителю Звягельщини загрожує ув’язнення

Днями слідчі районного відділу поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно 31-річного чоловіка, який кривдив свою дружину.

Нещодавно до поліції звернулась 30-річна звягелянка, яка розповіла, що нетверезий чоловік агресивно себе поводить, штовхає її та влаштовує сварки у присутності двох їх дітей, віком 10 та 5 років.


Поліцейські застали за місцем проживання агресивного чоловіка, який не реагував на зауваження, висловлювався нецензурною лайкою та не виконував законних вимог поліцейських.


Щодо правопорушника правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського…) та ст. 173-2 (Вчинення насильства в сім’ї) КУпАП. А також винесли терміновий заборонний припис: він не мав права перебувати за місцем проживання дружини й дітей, які потерпали від його дій, упродовж 10 діб.


Однак за кілька днів жінка знову зателефонувала до поліцейських та розповіла про подібну ситуацію.


Поліцейські сектору протидії домашньому насильству з’ясували, що чоловік приходить до заявниці на роботу, де також влаштовує конфлікти, не дозволяє їй спілкуватись із друзями та погрожує фізичною розправою.


Тож правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 126-1 (Домашнє насильство) КК України.


Днями слідчі Звягельського районного відділу поліції оголосили 31-річному чоловікові про підозру у вчиненні вказаного правопорушення. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.


Відповідно до чинного законодавства обвинуваченому за такі дії може загрожувати покарання від громадських робіт до позбавлення волі на строк до 2 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору