БЕР
Четвер
28
21:43

​За незаконне зберігання зброї та боєприпасів жителю Звягельщини загрожує до 7 років позбавлення волі

30 листопада поліцейські Новоград-Волинського районного відділу оголосили про підозру у зберіганні зброї та боєприпасів жителю Чижівської громади. Того ж дня обвинувальний акт було скеровано до суду.

Нещодавно правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 61-річного чоловіка. У результаті з його обійстя поліцейські вилучили нарізну гвинтівку калібру 5,6 мм з оптичним прицілом та ознаками конструктивних змін, нарізну зброю калібру 7,62 мм з оптичним цифровим прицілом та понад сотню різнокаліберних набоїв.


Надалі вилучене направили на експертизу до регіонального Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.


Після проведення необхідних процесуальних дій та офіційних висновків експертів слідчі Новоград-Волинського районного відділу оголосили чоловікові про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.


Відповідно до чинного законодавства обвинуваченому за такі дії може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сторінки:
Нагору