КВІ
П'ятниця
19
21:01

​За побиття співмешканки жителю Райгородоцької громади загрожує кримінальна відповідальність

Днями працівники сектору дізнання Бердичівського райвідділу поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури оголосили жителю с. Райгородка про підозру у нанесенні легких тілесних ушкоджень цивільній дружині. Досудове розслідування триває.

У середині серпня до поліцейських офіцерів Райгородоцької громади звернулась 44-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що під час конфлікту із чоловіком отримала тілесні ушкодження.


Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що між цивільним подружжям виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці декілька ударів по обличчю та голові. Згодом медики діагностували у неї садна, синці та забої.


Наразі дізнавачі Бердичівського районного відділу поліції оголосили чоловікові про підозру у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.


Досудове розслідування триває.


За чинним законодавством подібні дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 50 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 1 року, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років.

Сторінки:
Нагору