БЕР
Четвер
28
17:15

​За смертельне побиття батька житомирянину загрожує ув’язнення

Днями слідчі Житомирського районного управління поліції закінчили досудове розслідування кримінального провадження щодо травмування 67-річного містянина. Правоохоронці викрили у скоєнні цього діяння 34-річного сина потерпілого. Чоловіка того ж дня було взято під варту. Нині обвинувальний акт відносно нього скеровано до суду.

Подія трапилась уночі 2 жовтня в обласному центрі. Тоді до поліції зателефонувала 65-річна жінка та повідомила про смерть свого чоловіка.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці зафіксували на тілі померлого множинні тілесні ушкодження та призначили судово-медичну експертизу, результати якої засвідчили насильницьку смерть пенсіонера.


У ході проведення досудового розслідування поліцейські зібрали докази причетності до спричинення тілесних ушкоджень загиблому його 34-річного сина. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння подібних кримінальних правопорушень.


Так, поліцейські встановили, що тієї ночі у ході чергового побутового конфлікту син побив батька, а за декілька годин після цього сказав матері, яка була у сусідів, про його смерть.


Відтак слідчі поліції повідомили 34-річному містянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Після проведення усіх необхідних процесуальних дій обвинувальний акт відносно нього днями було скеровано до суду. Відповідно до чинного законодавства, за подібні вчинки чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Сторінки:
Нагору