КВІ
Четвер
18
05:39

​За сприяння Людмили Денісової поновлено право на пільговий проїзд у Житомирі

За сприяння Уповноваженого ВРУ з прав людини Людмили Денісової поновлено право на пільговий проїзд у громадському транспорті на території Житомирської міської ОТГ, який обмежили рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради від 20 березня 2020 року у зв'язку з панемією коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомила пресслужба Офісу Омбудсмана.

"У зв’язку із тим, що рішення щодо обмеження у пільговому (безоплатному) проїзді у громадському транспорті порушує встановлені законодавством права відповідних категорій громадян на пільговий проїзд, Уповноваженим було внесено подання Житомирському міському голові для вжиття невідкладних заходів з метою поновлення та забезпечення реалізації права громадян на пільговий проїзд у громадському транспорті", - йдеться у повідомленні.


У Офісі Омбудсмана уточнили, що виконавчий комітет Житомирської міської ради на черговому засіданні 20 травня прийняв рішення щодо відновлення, хоча із певними часовими обмеженнями, пільгового перевезення пасажирів у міському громадському транспорті .


"Відтак, рішення виконавчого комітету міської ради від 20.03.2020 № 377 «Про тимчасове обмеження пільгового проїзду у міському громадському транспорті» втратило чинність", - зазначили у правозахисній інституції.

Вчора

Сторінки:
Нагору