БЕР
П'ятниця
29
11:01

​За злочинні візити до Бердичівського району покарали жителя Вінниччини

Оголошено вирок 35-річному раніше несудимому жителю Вінницької області, котрий цієї весни обікрав на Бердичівщині три обійстя.

Судове слідство встановило, що перше таємне викрадення чужого майна обвинувачений вчинив у квітні в с. Хажин - поцупив із господарського приміщення два алюмінієві котли по 17,5 кг кожен. Другий злочин скоїв у с. Демчин – зірвав навісний замок із дверей будинку й забрав звідти шість подушок та перину з гусячого пір’я. А третій епізод мав місце в с. Іванківці, де молодик через квартирку у вікні проник до однієї з осель та викрав мобільний телефон. Загальна сума завданих збитків сягає 5 тис. грн.


У судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину і щиро розкаявся у скоєному. Від потерпілих надійшли заяви про розгляд справи без їхньої участі, у яких також ішлося про відсутність претензій до обвинуваченого.


Після повного та всебічного розгляду провадження мешканця Вінниччини визнали винним в інкримінованій серії крадіжок. Йому призначено 4 роки позбавлення волі із встановленням двох років іспитового строку. Протягом цього часу чоловік зобов’язаний з’являтися на реєстрацію до органу пробації, повідомляти його про зміну місця проживання і роботи, а також не залишати межі України.


Вирок іще не набрав законної сили.

Вчора

Сторінки:
Нагору