КВІ
П'ятниця
19
09:12

​Заслухали ще одного свідка у справі про виробництво 245 кг канабісу на Бердичівщині

Суддівська колегія надалі з’ясовує подробиці справи 30-річного жителя Бердичівського району, звинуваченого у незаконному виготовленні та зберіганні наркотичних речовин в особливо великих розмірах із метою збуту (правопорушення, передбачене частиною 3 статті 307 КК України).

Молодику ставлять у провину те, що він виростив у лісосмузі між селами Бердичівщини плантацію конопель, врожай з якої висушив та подрібнив для подальшого збуту. Перероблене «добро» заважило на майже 2,5 центнери, а знайшли польову нарколабораторію, замасковану гіллям та поліетиленом, бердичівські правоохоронці.


За словами однієї з поліціянтів, нещодавно допитаної як свідка, того дня вона із колегою відпрацьовувала околицю села, у якому стався інший злочин. Увагу привернув дим, що здіймався із розташованого поблизу поля, тож вирішили піти й туди. На місці побачили саморобну хатинку, всередині якої горіла буржуйка і знаходився молодий чоловік, котрий запевнив, що просто проходив повз. Свідок зазначила, що хатина мала ознаки постійного перебування людей (посуд, місце для відпочинку), а найперше, що кидалось в очі – конопля. Багато коноплі. Були і цілі стебла, і подрібнена маса – у мішках, покривалах, простирадлах… Чоловік намагався втекти, однак був затриманий.


Про які деталі зможуть розказати інші свідки у цій справі та що повідомить суду сам обвинувачений? Ми обов’язково поінформуємо про це у наступних публікаціях. Найближче засідання заплановане на 29 березня.

Вчора

Сторінки:
Нагору