КВІ
Вівторок
16
10:17

Заступниця Міністра охорони здоров’я Ірина Микичак оглянула об’єкти «Великого будівництва» на Житомирщині

Сьогодні, 19 жовтня, у Житомирській області з робочою поїздкою перебуває заступниця Міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак, під час якої вона проінспектувала низку закладів медичної інфраструктури регіону, у тому числі реконструйованих/побудованих у рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Зокрема Ірина Микичак відвідала відділення екстреної медичної допомоги КНП «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради у с. Станишівка. Сучасне відділення екстреної медичної допомоги у Станишівці реконструйовано на базі приймально-діагностичного відділення лікарні.


За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, роботи з реконструкції розпочато у 2020 році за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів з реконструкції, капітального ремонту приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я у госпітальних округах.


Відповідно до проєкту виконано реконструкцію існуючого приймального відділення на 1-му поверсі будівлі медичного закладу, облаштовано ізолятор з окремим входом з пандусом для маломобільних груп населення, влаштовано бокси під’їзду автомобілів «швидкої допомоги».

Також згідно з проєктом виконано І-шу чергу термосанації фасадів будівлі (утеплення стін і цоколю з подальшим оздобленням). Проєктом благоустрою виконано частковий ремонт асфальтобетонного перекриття, ремонт вимощення.


Нагадаємо, що сьогодні Наталія Остапченко та Ірина Микичак взяли участь у відкритті сучасного медичного центру «Радовель».

Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» здійснюється реконструкція з прибудовою Житомирського обласного онкологічного диспансеру.

Довідково. Скорегована загальна кошторисна вартість робіт – 8516,754 тис. грн, з яких за кошти субвенції профінансовано 7763,752 тис. грн, за кошти місцевого бюджету – 399,102 тис. грн.

Набір, склад та площі приміщень визначено згідно норм та рекомендацій МОЗ України «Брендбук відділення екстреної медичної допомоги».

Вчора

Сторінки:
Нагору