КВІ
Субота
20
17:36

​Заступник Міністра освіти і науки України Ігор Гарбарук відвідав Житомирську політехніку

22 вересня 2020 року до Державного університету “Житомирська політехніка” з робочим візитом завітали заступник Міністра освіти і науки України Гарбарук Ігор Миколайович та заступник Голови Житомирської обласної державної адміністрації Рогова Віра Борисівна.

"Наші гості поспілкувалися з проректорами університету щодо початку навчального року, основних проблем, що супроводжують його старт тощо. У продовження візиту, Ігор Миколайович та Віра Борисівна ознайомилися з матеріально-технічною базою університету, базовими технічними лабораторіями, лекційними аудиторіями.


Керівник Центру розвитку професійної кар’єри університету Юлія Богоявленська окреслила основні напрями роботи центру, а також познайомила гостей з досягненнями нашого Стартап клубу.


Керівник студентської наукової лабораторії MechLab Ярослав Козяр та його команда для гостей провели екскурсію Інтерактивним музеєм науки і технологій «Політехнік». Музей розміщується на базі відремонтованого приміщення бібліотеки Житомирської політехніки та вже активно наповнюється експонатами, що створюються руками студентів. Головне завдання даного проекту – – пробудити інтерес школярів та студентів до науки та навчання, показати науку цікавою, зрозумілою і видовищною, продемонструвати, що навіть найскладніші наукові завдання можуть бути захоплюючими. Гості уважно роздивилися вже готові експонати за тематичними напрямами: механіка, оптика, електрика, логіка, акустика та магнетизм.


Під час екскурсії університетом, завітали гості й безпосередньо на пари та поспілкувалися зі студентами. Так, студенти-магістри з Казахстану, які навчаються за окремим міжнародним договором в процесі дискусії запитали заступника Міністра про можливість сприяння їм у проходженні практики відповідно до навчального плану їх підготовки (процес ускладнено карантинними обмеженнями). В ІТ-центрі університету, гості поспілкувалися зі студентами-філологами факультету публічного управління та права і завідувачем кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Єфіменком Андрієм Анатолійовичем. Андрій Анатолійович розповів гостям про особливості підготовки студентів даної спеціальності та використання у освітньому процесі можливостей мережевої академії Cisco.

У підсумку, отримали схвальні відгуки від Ігора Миколайовича та Віри Борисівни про Житомирську політехніку, здобутки студентів та викладачів! Дякуємо за оцінку роботи нашого колективу, запрошуємо вас відвідати університет і в майбутньому!", - йдеться у повідомленні Державного університету “Житомирська політехніка”.

Вчора

Сторінки:
Нагору