БЕР
П'ятниця
29
09:08

​Завітайте сьогодні у Житомирі на відкриття виставки Юрія Камишного “Життя на папері”

Сьогодні, 29 вересня, у Житомирі відбудеться відкриття виставки робіт Юрія Камишного та молодих художників – “Життя на папері”. Це виставка художніх творів, намальованих на газеті, – спільний захід народного художника України та починаючих авторів, які підтримали його онлайн-челенж і створили власні роботи.

Де? Житомирський обласний літературний музей (вул. Київська, 45)


Коли? Початок о 15.00


Виставка є частиною мистецького проєкту Юрія Камишного “Творчими шляхами” – упродовж трьох місяців осені художник презентує три виставки: “Подорожні замальовки”, “Життя на папері” та “Невідомий Камишний”.


Проєкт присвячено всім, хто вболівав і допомагав художнику повернутися на батьківщину з далекої Індії, де він вимушено перебував кілька місяців в часи суворого карантину у травні 2020 року.


У трьох виставкових майданчиках міста одночасно експонуватимуться близько 200 робіт Юрія Камишного.


До 30 жовтня в Домі української культури експонуватиметься виставка “Подорожні замальовки”, на якій представлені роботи, створені митцем під час мандрів різними країнами світу.


Також на початку жовтня в “Місцевому Навколокультурному Простірі” відкриється виставка “Невідомий Камишний”, де будуть представлені ранні твори художника, а також роботи, які зберігаються у приватних колекціях. Деякі з них були викрадені та вважалися втраченими та завдяки небайдужим людям – повернуті до колекції.


Проєкт триватиме до кінця осені. Впродовж нього, з дотриманням карантинних вимог, організовуватимуться різноманітні заходи – перформанси, лекції, творчі вечори тощо.

Вчора

Сторінки:
Нагору