КВІ
П'ятниця
19
15:34

Максим Вілівчук: Здорова нація – здорове майбутнє

У житомирському дошкільному навчальному закладі №61 відновить роботу басейн, який не працював більше двадцяти років. Виділення коштів на його реконструкцію ініціював на фракції ВО «Свобода Житомирської обласної ради депутат-свободівець Максим Вілівчук.

«Раніше я був депутатом Корольовської районної ради. І проблеми цього району мені дуже знайомі. Дитячий басейн такого об’єму – єдиний на території Корольовської райради. Він не працював більше двадцяти років. Його відновлення має важливе соціальне значення, так як, перш за все, басейн робить водний спорт доступним для дітей. І вже після завершення ремонтних робіт вони матимуть можливість займатися плаванням», – розповідає свободівець.

У реконструкцію об’єкту, окрім загального оновлення покриття ванни басейну, входить ще заміна дверей, даху, вікон. За виконання належної якості ремонтних робіт відповідальний депутат Корольовської районної ради Максим Трухній.

«Виділених коштів бракує. Вони покривають лише 40 % кошторису. Тому ми ініціюємо звернення до міської влади про додаткове виділення коштів для завершення робіт. Адже навіть саме приміщення потребує капітального ремонту. На це все потрібні гроші.

Впевнений, що вже незабаром басейн стане місцем, де наше підростаюче покоління зможе займатись спортом, навчатися плавати та ставати олімпійськими чемпіонами України. Адже здорова нація – здорове майбутнє», – додає Максим Вілівчук.

Вчора

Сторінки:
Нагору