БЕР
П'ятниця
29
09:22

​Жителю Житомирщини загрожує кримінальна відповідальність за побиття двох поліцейських

31 березня слідчі Попільнянського відділення ГУНП оголосили про підозру 53-річному жителю райцентру у заподіянні тілесних ушкоджень правоохоронцям, які припиняли його нетверезий дебош. Досудове розслідування триває.

Подія мала місце на початку березня у селищі Попільні. Увечері на одній з вулиць райцентру до працівників поліції, які несли службу із забезпечення правопорядку, підійшов чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Під час висловлення особистої неприязні правоохоронцям він пустив у хід кулаки, вдаривши одного з них по обличчю.


Щоб унеможливити подальшу агресію, поліцейські вдягнули на нього кайданки та, викликавши на допомогу колег, доставили його до медичного закладу, де запропонували пройти обстеження на стан сп’яніння. При цьому затриманий продовжував проявляти агресію до оточуючих і під час того, як один із поліцейських послаблював на його руках кайданки, вдарив його головою в обличчя.


Обом постраждалим внаслідок події поліцейським знадобилась медична допомога. Відомості за вказаною подією були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. 31 березня за погодженням з прокуратурою фігурантові оголошено про підозру у вчиненні злочинів відносно двох поліцейських. Розслідування кримінальних проваджень триває.


За чинним законодавством чоловікові може загрожувати до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору