БЕР
Четвер
28
19:03

​Володимир Ширма: «Житичі» мають стати потужною волейбольною командою майстрів, яка гратиме у вищій лізі

Голова обласної ради, голова обласної федерації волейболу Володимир Ширма 8 грудня дав старт відкритому обласному турніру з волейболу до дня місцевого самоврядування серед чоловічих команд. Володимир Ширма, відкриваючи змагання, зазначив, що цим турніром хочемо продемонструвати, що у житомирського волейболу є майбутнє і перспективи.

«На Житомирщині десятки років не було якісного волейболу, та й команди взагалі. Цей турнір, який проводиться вперше і він буде традиційним, розглядаємо як популяризацію волейболу та як один із етапів підготовки до наступного туру, де змагатимуться за вихід у вищу лігу. Сподіваюсь, що починаючи з сьогоднішнього дня команда «Житичі» буде впевнено йти до перемог, і вершиною волейбольної піраміди в області має стати потужна команда майстрів, яка гратиме у вищій лізі. Ми хочемо повернути Житомирщині волейбольну славу», - сказав Володимир Ширми і побажав спортивного гарту та перемоги найсильнішого.


Своєю чергою, Президент федерації волейболу України Михайло Мельник, який був присутній на турнірі, зазначив, що саме завдяки Володимиру Ширмі волейбол в Житомирській області отримав нове дихання


«Дуже приємно, що обласна влада приділяє особливу увагу розвитку спорту на Житомирщині, зокрема волейболу. З приходом у федерацію Володимира Ширми кардинально змінилось ставлення до волейболу», - наголосив Михайло Мельник і вручив йому орден «За заслуги» федерації волейболу України.


Упродовж двох днів змагатимуться волейбольні команди одразу трьох ліг України – першолігові місцеві «Житичі», вищолігові «Олюртранс» (Луцьк) та «Новатор-2» (Хмельницький), а також суперліговий «Буревісник-ШВСМ» (Чернігів). Протягом двох днів вони зіграють одне із одним за коловою системою.

Сторінки:
Нагору