БЕР
Четвер
28
11:14

​Сергій Сухомлин: Житомиряни довели у суді, що «Житомиргаз» незаконно встановив прибудинкові лічильники газу

Апеляційний суд Житомирської області визнав незаконним встановлення прибудинкових лічильників обліку газу ПАТ «Житомиргаз» та «Житомиргаз Збут». Про це повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Встановлення приладів прибудинкового обліку газу для населення призвела до того, що платіжки за спожитий газ у житомирян зросли в 5-6 разів. ПАТ «Житомиргаз» не погоджував встановлення лічильників з органами місцевого самоврядування та ОСББ.


Таким чином апеляційний суд у повному обсязі задовольнив позов від ГО «Об’єднання споживачів природного газу міста Житомира».


Міський голова зазначив, що у рішенні суд зобов’яже ПАТ «Житомиргаз» провести перерахунок за переплачений житомирянами газ.


«Завдяки активній позиції представників ОСББ та громади міста Житомира через суд вдалося відновити справедливість та довести, що «Житомиргаз» незаконно встановив прибудинкові лічильники, що призвело до зростання платіжок за використаний газ для населення у рази», - наголосив Сергій Сухомлин.


Нагадаємо, що раніше міський голова Житомира заявляв, що не дозволить наживатися на житомирянах через незаконне встановлення ПАТ «Житомиргазом» прибудинкових лічильників. У Житомирі без відповідних дозволів у 139 багатоповерхівках було встановлено прибудинкові газові лічильники.

Вчора

Сторінки:
Нагору