КВІ
Четвер
18
04:03

​Житомирянин обкрадав квартири киян

За допомогою відмичок зловмисники потрапляли до помешкань та, користуючись відсутністю власників, обкрадали їх оселі. Слідчі повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину, за який їм загрожує до шести років ув’язнення.

У ході реалізації оперативної інформації працівники відділу кримінальної поліції столичного главку спільно з працівниками Департаменту карного розшуку НПУ та оперативниками Солом’янського управління поліції викрили трьох чоловіків у квартирній крадіжці на бульварі Вацлава Гавела. Правоохоронці затримали двох іноземців та уродженця Житомирщини одразу після вчинення злочину, коли ті намагалися втекти з викраденими речами 48–річного місцевого мешканця.


Поліцейські встановили, що правопорушники потрапили до помешкання за допомогою відмичок, коли власника оселі не було вдома. Зловмисники викрали колекційні монети, дорогі алкогольні напої, гроші та інші особисті речі потерпілого.


У ході проведення невідкладних обшуків за місцями проживання фігурантів працівники поліції виявили відмички та інструменти для їх виготовлення, золоті та срібні ювелірні вироби, годинники та інше викрадене майно киян. Речові доказі поліцейські вилучили та направили на проведення відповідних експертиз, а правопорушників, 1970, 1973, та 1974 років народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Слідчі столичної поліції повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, та вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Окрім цього, поліцейські перевіряють причетність даних осіб до вчинення аналогічних правопорушень на території інших районів столиці. Затриманим загрожує до шести років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору