КВІ
П'ятниця
26
00:41

​Житомирянин поцупив з автомийки в Києві чужий «Мерседес»

Працівник автомийки вирішив заволодіти чужим авто та після того, як власник залишив адміністрації ключі від транспорту, викрав його з майданчику. За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До столичної поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив про угон транспортного засобу. На місце події для документування злочину прибула слідчо-оперативна група територіального управління.


Зі слів власника автомобіля, напередодні він залишив «Мерседес» на майданчику однієї із автомийок та передав ключі адміністрації закладу. Один із працівників, перебуваючи у приміщенні автомийки та маючи доступ до ключів від автівок, вирішив заволодіти іномаркою.


Правоохоронці встановили та затримали 25-річного чоловіка, який на чужому авто поїхав у напрямку Житомирської області, де він постійно мешкав. Зловмисник перебував напідпитку і пояснити причину свого вчинку не зміг.


За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк

Вчора

Сторінки:
Нагору