КВІ
Четвер
25
22:19

​Житомирянка викрала телефон у підлітка з інвалідністю та здала у ломбард

30-річну житомирянку підозрюють в ошуканстві 13-річного хлопця з інвалідністю. Користуючись довірою юнака, вона заволоділа його телефоном. Дільничні офіцери поліції встановили її причетність до злодіяння та розшукали. Триває досудове розслідування.

Наприкінці вересня 13-річний хлопець, який пересувається за допомогою візка, відпочивав на вулиці у колі друзів. У якийсь момент до нього звернулась візуально знайома жінка із проханням терміново зателефонувати. Юнак віддав їй свій ґаджет, а та відійшла подалі та згодом втекла, не повернувши телефон.


- Про подію нам повідомила мати хлопця, якій він через кілька днів розповів про інцидент. Відтак ми розпочали розслідування за ознаками шахрайства, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко.


Дільничні офіцери поліції, детально розпитавши хлопця, з’ясували, що до вчинення ошуканства може бути причетна раніше судима за такі ж правопорушення 30-річна житомирянка. Жінку розшукали, вона визнала свою провину та повідомила, що ґаджет здала до ломбарду. Відтак нині поліцейські проводять заходи для встановлення місця знаходження телефону.

Сторінки:
Нагору