КВІ
П'ятниця
26
02:49

​Житомирщина залишається у "червоній" зоні – перевищено показники захворюваності та госпіталізації

Станом на 7 грудня Житомирська область залишається у "червоній" зоні карантинних обмежень через перевищення показників госпіталізації хворих на коронавірус та інфікування на COVID-19. Про це під час брифінгу 7 грудня розповів голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко.

Наразі в області рівень госпіталізації становить 61 особа на 100 тисяч населення при нормі – 60 осіб. Рівень інфікування становить 27 людей на 100 тисяч населення при нормі – 20 людей.


"Ці показники помітно не знижуються протягом останніх двох тижнів. Однак епідеміологічна ситуація з часом покращується. Сподіваємося, що найближчим часом нам вдастся перейти до "жовтої" карантинної зони. Ми поступово долаємо пік цієї хвилі коронавірусу в області", – сказав Віталій Бунечко.


Крім того, голова Житомирської ОДА розповів, що загалом в області фіксують тенденцію на зниження кількості інфікованих. За минулу добу, 6 грудня, на Житомирщині виявили 129 хворих на коронавірус. За чотири тижні до цього цей показник становив понад 600 випадків на добу, а два тижні тому – більше 300 випадків.

Теги: Covid-19

Вчора

Сторінки:
Нагору