КВІ
Четвер
25
19:20

​Житомирська команда волейболісток "Полісся-2" перемогла у трьох іграх І туру "Фіналу чотирьох"

19 – 21 березня у спорткомплексі Житомирського державного університету імені Івана Франка пройшов перший фінальний тур Чемпіонату України з волейболу Вищої Ліги. У "Фіналі чотирьох" дублююча команда ВК "Полісся-2" з Житомира перемогла у всіх трьох іграх.

Про це Суспільному розповів пресаташе волейбольних команд Житомира Артем Лавренчук. За його словами, перший тур "Фіналу чотирьох" завершився для дублюючої команди ВК "Полісся-2" із позитивним результатом: 3 гри, 3 перемоги.


"У перший ігровий день "Фіналу чотирьох" наша дублююча команда ВК "Полісся-2" здобула перемогу над ВК "ФОГТЛАНД" з Одеси з рахунком 3:0, – розповів Артем Лавренчук. – У грі з вінницькою командою "Білозгар – Медуніверситет" волейболістки "Полісся-2" також перемогли з рахунком 3:0. У третій ігровий день команда"Полісся-2" зіграла з ВК "Южанка" з Миколаєва і знову перемога – 3:0. Дівчата, дійсно, провели матчі на гідному рівні".


За словами Артема Лавренчука, тепер колектив готується до другого туру "Фіналу чотирьох", який пройде у місті Вінниця з 2 по 4 квітня, де й вирішиться, хто стане Чемпіоном Вищої Ліги.

Сторінки:
Нагору