КВІ
Четвер
18
20:49

​Житомирська міська ОТГ стала учасником проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Меморандум про співпрацю у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», що реалізовується в Україні, підписали 11 квітня міський голова Сергій Сухомлин та начальник ГУНП у Житомирській області Сергій Крупєй.

Мета такого проєкту - забезпечення кожної громади офіцером поліції, який орієнтований на вирішення безпекових проблем саме своєї територіальної громади. Кожен з майбутніх таких офіцерів має пройти відбір з-поміж претендентів та фахову підготовку. Відтак, йдеться про новий рівень комунікації громади і поліцейського сервісу, так званий community policing.


Старт набору поліцейських офіцерів Житомирської міської ОТГ розпочинається з 13 квітня. Бажаючі зможуть подати анкету через онлайн-реєстрацію на сайті ГУНП у Житомирській області.


Навчання поліцейських офіцерів триватиме до 3 місяців. Контроль належної ефективної організації роботи у громаді здійснюватиметься як зі сторони ОТГ, так і Національної поліції.


«Кожний мешканець Житомирської міської ОТГ має почувати себе у безпеці. Для офіцера важливо бути максимально інтегрованим у громаду та орієнтованим на потреби людей задля забезпечення порядку і безпеки», - зазначив Сергій Сухомлин.

Вчора

Сторінки:
Нагору