КВІ
Субота
20
17:06

​Житомирська область тісно співпрацює з Австрією в рамках залучення інвестицій, – Віктор Градівський

Сьогодні, 23 квітня, Віктор Градівський долучився до онлайн-засідання Української частини Українсько-австрійської змішаної комісії з питань торговельно-економічних зв’язків під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

Зокрема учасники засідання обговорили нові перспективи торговельної та інвестиційної співпраці між Україною та Австрією, міжнародну торгівлю, інвестиційні можливості, перспективні галузі, а також шляхи виходу України на австрійський ринок у контексті експорту та створення бізнесу.


«Українська сторона зосереджує всі зусилля та працює над тим, щоб співробітництво між нашими країнами розвивалося динамічно. Впевнений, Австрія й надалі визначатиме Україну як надійного партнера в різних галузях економіки, а підтримка з боку міжнародних партерів, зокрема – з боку Австрії, стимулюватиме економічний розвиток кожного регіону України», – зауважив Олексій Чернишов.


Також учасники засідання розглянули шляхи до співпраці між Торгово-промисловою палатою України та Федеральною економічною палатою Австрії.


Заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський повідомив, що Житомирська область тісно співпрацює з Австрією в рамках залучення інвестицій. Так, за підсумками січня-лютого 2021 року зовнішньоторговельний оборот Житомирської області з Австрійською Республікою склав 3,2 млн дол. США, що в 2,3 рази більше показника минулого року.

Вчора

Сторінки:
Нагору