БЕР
П'ятниця
29
09:31

​Житомирська ОДА через ріст захворюваності на COVID-19 серед працівників працюватиме в режимі онлайн

Із 5 жовтня Житомирська облдержадміністрація через зростання кількості працівників, хворих на коронавірус, переходить в онлайн режим роботи. Про це під час брифінгу сказав заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Градівський.

"Якщо раніше ми говорили про 50-70 людей, у яких за добу підтверджували коронавірус, то на сьогодні ми змушені констатувати значне погіршення ситуації, – каже Віктор Градівський. – За останні 5 днів (з 1 жовтня 2020 року – ред.) у нас найменше було 165 хворих жителів за добу. Це було 2 жовтня, а 4 жовтня ми вже мали цифру 281. В облдержадміністрації на сьогодні теж, на жаль, є значна кількість тих, хто хворіє на коронавірус. Починаючи від заступниці голови облдержадміністрації Віри Рогової, до керівників структурних підрозділів, начальників відділів та спеціалістів. У зв'язку з цим ми просимо розуміння у жителів Житомирщини, які з тих чи інших питань звертаються до Житомирської ОДА. Із сьогоднішнього дня ми максимально переходимо в онлайн режим. Це стосується і роботи всередині облдержадміністрації".


Віктор Градівський каже, що в облдержадміністрації мінімізують кількість контактів і просять жителів області дотримуватися такого ж принципу, у тому числі, і під час відвідування різних установ та закладів.

Вчора

Сторінки:
Нагору