КВІ
Четвер
25
13:08

​Житомирська поліція розслідує ДТП за участі чотирьох автомобілів

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 грудня близько 15:20 на трасі Житомир-Сквира, поблизу села Станишівки. У результаті зіткнення двоє людей отримали травми.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Аudi», 26-річний житель м. Андрушівки, рухаючись у напрямку м. Сквири, здійснив зіткнення з автомобілем марки «Daewoo Lanos», під керуванням 22-річного житомирянина. Потому «Аudi», виїхавши на смугу зустрічного руху, зіткнувся з автомобілем «Opel», водій якого, 32-річний житель обласного центру, у свою чергу виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем «Toyоta» під керуванням 52-річного вінничанина.

У результаті ДТП водій «Opel» та пасажирка «Toyоta», 47-річна жителька Вінниччини, з отриманими тілесними ушкодженнями були госпіталізовані до травматологічного відділення Житомирської лікарні.


Нині триває встановлення всіх обставин ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Водночас поліцейські застерігають: шановні водії, керуючи автомобілем в умовах складних погодних умов, зокрема, ожеледиці, обирайте мінімально можливу швидкість руху, обов’язково дотримуйтесь належної дистанції між транспортними засобами та не виконуйте жодних різких маневрів. Від вашої обачності та обережності на дорозі залежить життя і здоров’я ваше та інших учасників руху.

Вчора

Сторінки:
Нагору