КВІ
Четвер
18
06:47

​Житомирська студентка займалася грабіжками в гуртожитку

За попередніми даними, жителька обласного центру, скориставшись нерозважливістю мешканки студентського гуртожитку, викрала з однієї з кімнат гроші та прикраси. Нині триває з’ясування обставин події.

26 жовтня до поліції звернулась 16-річна студентка одного з місцевих вишів із повідомленням про крадіжку з її кімнати 400 гривень та ювелірних прикрас. Загальна сума збитку склала 3400 гривень.


Поліцейські з’ясували, що злодіяння було вчинено у першій половині дня. Саме тоді зловмисник зайшов до помешкання через незачинені двері та викрав майно. Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) КК України.


Дільничні офіцери поліції провели низку заходів та встановили, що до вчинення злодіяння може бути причетна 18-річна студентка цього ж навчального закладу. У дівчини вилучили викрадене. Нині триває подальше з’ясування обставин події.


За чинним законодавством крадіжка карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.


Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Обов’язково зачиняйте двері та вікна осель, навіть якщо виходите з дому на нетривалий час.

Вчора

Сторінки:
Нагору