КВІ
Субота
20
00:03

​Житомирське "Полісся" програло криворізькому "Кривбасу" з рахунком 1:2

23 жовтня на центральному стадіоні Житомира в рамках 15 туру Першої ліги України з футболу житомирське "Полісся" програло криворізькому "Кривбасу" з рахунком 1:2. Голи на рахунку Олексія Хобленка, Клима Приходька та Артема Козака.

Судив матч столичний арбітр Євген Арановський. Для "Полісся" ця гра стала першою після того, як команда та тренерський склад місяць провели на карантині через захворювання на коронавірус.


На другій хвилині матчу "Полісся" атакувало ворота "Кривбасу", але "вовки" не спромоглися замкнути простріл від Дениса Янакова. На четвертій хвилині Богдан Оринчак з "Полісся" отримав жовту картку. На сьомій хвилині жовту картку отримав гравець "Кривбасу" Олексій Хобленко.


На 10 хвилині після серії рикошетів м'яч опинився у сітці воріт "Полісся". Гол став для Олексія Хобленка дев'ятим за рахунком в Першій лізі. За хвилину гості знову створили готрий момент біля воріт "Полісся", але житомиряни відбили атаку. На 21 хвилині Ігор Чайковський з "Полісся" пробивав з дальньої, але у ворота "Кривбасу" не влучив. На 31 хвилині матчу "Кривбас" створив серію гострих моментів, у результаті яких м'яч зрикошетив у стійку воріт "Полісся".


"Вовки" пішли в контратаку, але голкіпер "Кривбасу" кулаками відбив удар Дениса Янакова. На 33 хвилині "Полісся" виконувало кутовий, але м'яч забити не вдалося.


На 40 хвилині футболісти "Кривбасу" накрили Василя Грицука і не дали йому забити гол. На 45 хвилині на поле вийшли лікарі, аби надати допомогу футболісту "Кривбаса" після зіткнення головами з футболістом "Полісся". До першого тайму арбітр додав дві хвилини додаткового часу.


Перший тайм гості вели більш активно і створювали більше гострих моментів на половині поля господарів матчу. На середині першого тайму "Полісся" вирівняло гру, але на перерву суперники пішли з рахунком 1:0 на користь "Кривбасу".


Другий тайм "Полісся" почало з наступу, але футболісти "Кривбасу" перекрили всі вільні зони. Після цього "вовки" створили ще кілька гострих моментів, але гості втримали свої ворота.


На 56 хвилині відбулася перша заміна матчу – головний тренер "Полісся" Юрій Калітвінцев замінив Богдана Оринчака на Євгенія Морозка.


"Полісся" одразу ж пішло в атаку, але Владислав Шаповал пробив вище воріт.


На 60 та 61 хвилині "вовки" провели ще дві атаки – голкіпер "Кривбасу" Богдан Сарнавський спіймав м'яч. На 63 хвилині Андрій Мостовий дав пас на Романа Дебелка, створивши гостру ситуацію у штрафному майданчику "Полісся", але Дебелко впав і втратив м'яч.


Після цього моменту арбітр Євген Арановський показав одразу дві жовтих картки – спершу криворіжцю В'ячеславу Рябову за апеляцію до арбітра, а потім і Дебелку.


На 66 хвилині перші заміни у "Кривбасі" зробив головний тренер Олександр Бабіч: Олексія Хобленка змінив Іван Зотько і також на поле вийшов Клим Приходько замість Ярового.


На 68 хвилині "Полісся" зробило навіс у штрафний майданчик "Кривбасу", але Богдан Сарнавський захистив свої ворота. На наступній хвилині "Кривбас" відповів атакою, яка закінчилася м'ячем у воротах "Полісся". Рахунок – 2:0. Автором результативної передачі став Роман Дебелко, а гол забив Клим Приходько.


На 70 хвилині "Кривбас" організував ще одну атаку, але голкіпер "Полісся" спіймав м'яч.


За хвилину арбітр зупинив гру, аби над полем розійшовся дим від запаленої піротехніки.


На 76 хвилині ""Кривбас" перехопив м'яч під час атаки "Полісся" і пішов у наступ, але атака перейшла у позиційний наступ. На 77 хвилині у команді криворіжців Олександр П'ятов вийшов замість Владислава Рябова. На 79 хвилині Владислава Шаповала з "Полісся" замінив Андрій Власюк, а на 83 – Артем Терехов змінив Ігоря Чайковського. На 85 хвилині замість Дениса Васіна грати на поле за "Кривбас" вийшов Кристіан Іліч


На 86 хвилині криворіжці пішли в атаку, але м'яч пролетів вище воріт, гості атаку одразу повторили, але м'яч, котрий послав Артем Щедрий, пролетів повз ворота "Полісся".


На 88 хвилині Олександр Бабіч замінив Романа Дебелка Данилом Полонським.


Далі гості та господарі обмінялися кількома безгольовими атаками. У процесі арбітр додав три хвилини до основного часу. На 91 хвилині у боротьбі за м'яч Артем Козак з "Полісся" забив гол у ворота суперника. Рахунок 2:1 на користь "Кривбасу". Саме з цим рахунком і завершився матч.

Вчора

Сторінки:
Нагору