КВІ
Четвер
25
13:03

​Житомирські митники вилучили пістолет

Пристрій для відстрілу гумових куль ПМР калібром 9мм та набої до нього без ознак приховування виявили митники спільно з прикордонниками у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Виступовичі» митного поста «Північний» Житомирської митниці ДФС у громадянина України, який слідував з України до Республіки Білорусь.

За фактом порушення встановленого Митним кодексом України порядку переміщення через митний кордон товару, переміщення якого заборонено або обмежено діючим законодавством України, складено протокол про порушення митних правил за ознаками статті 471 Митного кодексу України. Предмети правопорушення вилучені.


Зазначимо, цей предмет обмежений до переміщення через митний кордон України відповідно до вимог наказу Міністерства внутрішніх справ України від 21.08.1998р. №622 в частині "Про затвердження Інструкції про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної, холодної і охолощеної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та патронів до них, а також боєприпасів до зброї, основних частин зброї та вибухових матеріалів".

Вчора

Сторінки:
Нагору